PRAKTISCHE INFO

Op werkdagen kan je ons dagelijks bereiken om een afspraak te maken op 03 887 62 12. Indien je ons antwoordapparaat hoort, laat dan zeker jouw naam en telefoonnummer achter en dan bellen we je zo spoedig mogelijk terug op.
Indien je jouw afspraak niet kan nakomen, vragen we je, om ons minimum 24 uur op voorhand te verwittigen. Bij het nalaten van tijdig afbellen, zijn we genoodzaakt een forfait aan te rekenen.

EERSTE AFSPRAAK?

Voorzie zeker volgende zaken:

  • jouw identiteitskaart
  • jouw mutualiteitsgegevens
  • voorschrift van de arts (maximum 2 maanden geleden uitgeschreven) en indien operatie gebeurd is: operatienummer en operatiedatum

Verder, indien van toepassing:

  • RX-foto’s en/of scans (link van website met referentienummer en code), verslagen van artsen,…
  • sportieve kledij (short en t-shirt of topje) voor oefentherapie in zaal

HOE PRAKTIJK BEREIKEN?

Kom je met de auto?

Er is voldoende parkingmogelijkheid in de ruime omgeving. Er zijn 3 parkeerplaatsen beschikbaar achteraan de praktijk Optifit. Deze zijn te bereiken via de doorgang rechts van het gebouw (opgepast want dit is een smalle doorgang). Eens de doorgang ingereden, vind je de 3 parkeerplaatsen links (de eerste 3 garageboxen, voorzien van infobord en logo van onze praktijk). We informeren je dat we niet aansprakelijk gesteld kunnen worden voor schade aan jouw voertuig bij het in- en/of uitrijden van de garagebox en/of doorgang.

Ter info: de parking van Carrefour Aartselaar is een parking voor klanten van de supermarkt en wordt eveneens tegen 19u afgesloten door middel van een elektrische poort.

Kom je met de fiets?

Een overdekte fietsenstalling met fietsbeugels staat ter beschikking achteraan praktijk Optifit waarbij je jouw fiets droog en veilig kan vast maken. Deze fietsenstalling is te bereiken via de doorgang rechts van onze praktijk. We informeren je dat we niet aansprakelijk gesteld kunnen worden voor diefstal of schade aan jouw fiets.

Kom je met het openbaar vervoer?

De bushalte van buslijn 180, 181, 182, 183 bevindt zich op 170 meter van onze praktijk en brengt je makkelijk naar onze praktijk Optifit vanuit Antwerpen, Niel, Boom en Reet. Voor de dienstregeling klik hier

Contacteer ons voor een afspraak.