OPTIFIT KINESITHERAPEUTEN / MANUEEL THERAPEUTEN

Wij vormen samen een enthousiast team om je met de beste zorgen te omringen. Goede teamspirit, dialoog, kennisoverdracht en ervaringsuitwisseling staan centraal waardoor we dagelijks bijleren van elkaar en onszelf verrijken. Dit maakt teamwerk zo interessant en biedt tevens een extra troef: overleg inzake evolutie in behandeling waardoor verschillende visies kunnen overwogen worden. Hierbij grijpen we terug naar onze kennis, vaardigheden, bijscholingen, ervaringen,…

We kunnen u een snelle aanpak garanderen, tijdens en na de kantooruren, en trachten continuïteit te garanderen tijdens onze bijscholingen of verlofperiodes. De keuze van de therapeut is echter de uwe. Hierbij hechten we veel belang aan het feit dat dit ook gegarandeerd wordt. Indien hierin iets wijzigt zal dit steeds met u overlegd worden.

Wij zijn niet toegetreden tot de Nationale Conventie van Kinesitherapeuten.

Saskia Vanden Abeele

Saskia Vanden Abeele studeerde in 1991 af als Licentiaat in de Kinesitherapie aan de Vrije Universiteit Brussel. Vervolgens behaalde ze in 1993 het diploma Manuele Therapie, eveneens aan de VUB (IFOMT erkenning).

Saskia volgde in de loop van haar carrière tal van bijscholingen en cursussen, waaronder McKenzie therapie, bekkenbodemrevalidatie, revalidatie bij claudicatio-klachten en Kinecoach-opleiding. Bij deze laatste opleiding, rondde ze succesvol twee modules af waarbij ze haar focus legde op volwassenen met obesitas alsook (pré)-diabetes patiënten type 2.

Ze was één van de eerste manuele therapeuten die zich specialiseerde in evenwichtsstoornissen (vertigo-klachten).

Ondernemingsnummer: 0815.456.927

Is eveneens lid van Axxon (beroepsvereniging van kinesitherapeuten)

Arnaud Colson

Arnaud Colson studeerde in 2005 af als Licentiaat in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de KU Leuven, optie Musculoskeletale Revalidatie.  In 2006 volgde hij een specialisatiecursus en behaalde hij zijn postgraduaat Manuele Therapie aan de UGent (IFOMT erkenning).

In 2007 behaalde hij zijn diploma van Geaggregeerde in Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie. Hierna volgde hij tal van bijscholingen en cursussen, waaronder Mulligan, Master NLP en McKenzie. Hij behaalde het certificaat van Credential McKenzie Therapeut in 2009. In 2018 volgde hij de basismodule van de Kinecoach-opleiding waarna hij zich richtte op het uitschrijven van trainingsprogramma’s voor kinderen met obesitas alsook (pré)-diabetes type 2 patiënten. Hij heeft al deze modules succesvol afgewerkt. Momenteel volgt hij een opleiding handrevalidatie aan de KU Leuven.

Naast zijn therapeutische activiteiten in praktijk Optifit, is hij maneel therapeut in Reva Ter Sig in Wieze waar hij reeds een jarenlange samenwerking opgebouwd heeft met orthopedisch chirurg Dr. Moeyersoons en zaal- en aquarevalidatie geeft na orthopedische ingrepen en sportletsels.

Ondernemingsnummer: 0544.599.372

Is eveneens lid van Axxon (beroepsvereniging van kinesitherapeuten)

Jan Comhair

Jan Comhair studeerde in 2020 af als Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de UAntwerpen, optie Musculoskeletale Revalidatie.

Momenteel specialiseert hij zich in osteopathie (FICO).

Ondernemingsnummer: 0751.836.805

Is eveneens lid van Axxon (beroepsvereniging van kinesitherapeuten)

Op zoek  naar een kinesitherapeut / manuele therapeut?