OPTIFIT DIËTIST

Elien Van den Broeck – DANK JE WEL!

Elien Van den Broeck studeerde in 2018 met onderscheiding af aan de Thomas More hogeschool te Geel als gegradueerde in de Voedings- en Dieetkunde. Elien werkte enkele jaren in Praktijk Optifit en heeft onlangs beslist om haar bijberoep stop te zetten en voluit te gaan voor een uitbreiding van haar takenpakket in het AZ Sint Maarten te Mechelen. Hier zal ze haar passie voor dieetkunde verderzetten op de revalidatie afdelingen alsook zal ze werkzaam zijn als obesitascoördinator en emotioneel eten. Maandag 23 januari 2023 was Elien’s laatste werkdag bij ons. We gaan haar missen! We danken Elien voor de fijne samenwerking, haar positieve en motiverende invloed voor haar patiënten en we wensen haar veel succes met haar nieuwe carrière.

Hierdoor zijn we op zoek naar een evenwaardige vervanging. Ben jij diëtist van opleiding en heb jij zin om patiënten te begeleiden met voedingsadvies? Je wil een progressieve gewichtsafname bevorderen door samen met de patiënt te zoeken naar enkele kleine gedragsveranderingen inzake voedings- en bewegingsgewoontes, om zo tot de best mogelijke oplossing te komen met een ideaal resultaat. Ben jij diegene die we zoeken? Stuur jouw motivatie alvast via onze contactknop hieronder.

Wil je graag een afspraak? Klik op de “contact knop” en we houden je op de hoogte van zodra we vervanging hebben gevonden.

Contacteer Optifit