OPTIFIT PEDICURE / PODOLOOG (gespecialiseerde voetverzorging)

Vera Van Nuffelen

Vera is gespecialiseerde voetverzorgster (erkend bij BVV) met ervaring in veel voetproblematieken. Ze is reeds werkzaam in het Universitair Ziekenhuis van Gasthuisberg (Leuven) en vervoegt ons team nu ook in Aartselaar om haar vakkundige voetverzorging aan te bieden om jouw hinder, klachten of complicaties aan jouw voeten te verhelpen en te voorkomen.

Vera werkt bij ons op dinsdagnamiddag en -avond alsook op woensdagvoormiddag.

Ondernemingsnummer: 0636.660.884

TARIEVEN:

  • Gespecialiseerde voetverzorging (45 minuten): €35
  • Gespecialiseerde voetverzorging (nieuwe patiënt = opstellen dossier – 60 minuten): €40
  • Voor specialisatietechnieken zoals bv. schimmelnagel, nagelreconstructie, nagelbeugel, siliconen orthesen, klovenbehandeling, anti-druk verbanden op maat (vilt), wondzorg,… worden aparte tarieven gerekend.

Rik Meynen

Rik is podoloog die zich toegespitst heeft op podologische en medische voetzorg. Hij studeerde af als podoloog in 2017 aan de Arteveldehogeschool in Gent en deed  reeds werkervaring op in Nederland en België. Hij werkt momenteel ook in het Heilig Hart Ziekenhuis van Lier en in Podopraktijk Reymers te Deurne.

Rik vervoegt ons team in Aartselaar en werkt bij ons op donderdagnamiddag en -avond.

Ondernemingsnummer: 0788.576.247

Wil je een afspraak bij één van onze gespecialiseerde voetverzorgers? Klik op de “contact knop” of bel Vera op het nummer 0476 77 84 82 of Rik op het nummer 0494 29 89 36.

Contacteer Vera of Rik